Companie

Conectati la traditie si inspirati de viziune, evoluam constant si raspundem continuu cerintelor unei piete in permanenta schimbare prin oferirea de solutii si servicii inovatoare.

26

mil euro cifra de afaceri in ultimul an


6

centre de productie in Europa de Sud-Est


150

ani de experienta certificati


5

tari in care activam cu succes


UN INTREG CONECTAT LA TRADITIE, INSPIRAT DE VIZIUNE

TRADITIE

Am inceput cu tipografia deschisă la Timisoara la jumatatea secolului al XIX-lea, ca filiala a Imprimeriei de Stat din Viena si am continuat ca furnizor de documente administrative la Budapesta.

Suntem mandri ca am realizat primul timbru postal tipărit cu utilajele proprii, in 1871 si ne-am legat numele de prima fabrica de plicuri creata in 1872 de catre fratii Vuillard, in Franta.

EVOLUTIE

Am evoluat treptat prin misiunea pe care ne-am asumat-o de a optimiza si consolida fluxuri de date si documente.

Astfel, oferim mai mult timp, mai mult spatiu si facilitam accesul la documente prin arhivarea fizica si electronica a acestora, prin automatizarea fluxurilor si managementul de documente, precum si prin procesarea si distributia postala a corespondentei.

Zipper Works * Autentic. 360.

Un concept integrator care raspunde prin solutii si servicii nevoilor de optimizare si consolidare a fluxurilor de date si documente dintr-o companie.

Echipa

INTREGUL REPREZINTA MAI MULT DECAT SUMA PARTILOR SALE

Conectati la traditie si inspirati de viziune, evoluam constant si raspundem continuu cerintelor unei piete in permanenta schimbare prin aport de energie, idei, implicare in munca, prin solutii si servicii inovatoare. Credem in potentialul intregului pe care-l formam impreuna si in rezultatele muncii noastre.

Doru Ioan VIJIIANU

Director General


Adriana RADULESCU

Director Operational


Ema POHRIB

Director Resurse Umane


Judit FEKETE

Director IT


Florin BOBOC

Director Vanzari